DKHorses.com
              - We prefer horse power

DKHorses beliggende på Sølvmosegaard i Rønnede er en salgsstald, hvor vi sælger, køber og bytter heste.

Vi har haft med heste at gøre hele vores liv, og vi har eksisteret som salgssted siden 1977.

Hestene står i vores relativt nyombyggede stald, der lever op til de dyreetiske standarder. Boksene er store med vindue til hver hest. Hestene har desuden smed jævnligt, og de tilses af dyrlæge og andre fagpersoner, hvis behovet opstår.

Vi dyrker selv korn på marken, som hestene får at spise. Derudover får de vitaminer. Hestene står på halm og får hø udover.

Hestene kommer dagligt på fold på vores store udendørsarealer. Desuden køres der halm eller hø ud på foldene, hvis behovet er der.

Der er mulighed for at prøve vores salgsheste i 20x40 ridehus, på ridebanen eller en tur ned ad vejen. Vi har springmateriel, udstyr, strigler osv. til rådighed. Man er velkommen til at medbringe egen sadel.

Vi importerer heste og ponyer fra flere lande. Hvis der er et ønske om en specifik race, så ring til os, så vil vi gøre det bedste vi kan for at hjælpe og imødekomme ønsket.

Flere at hestene tages jævnligt til springtræning og springkonkurrencer. Desuden modtager alle rytterne i vores team dressurundervisning. Hestenes daglige træning er nøje tilrettelagt af rytterne i teamet, dog har vi af og til så mange heste i stalden, at de ikke alle bliver redet og trænet dagligt. Det vil dog altid blive fremhævet før fremvisning, ligesom vi som udgangspunkt altid viser hesten under dennes faste rytter, før kunden kommer op.

Vi ønsker at yde den bedste service, så ring gerne før fremmøde, så vi kan aftale en fremvisning af den ønskede hest eller pony.

Ved køb er der som regel mulighed for at få hesten bragt til køberen.

Vi ser frem til et godt samarbejde med nye og tidligere kunder,

De bedste hilsner

Alle os på Sølvmosegaard

Vordingborgvej 501 | 4683 Rønnede | +45 20312502
© Copyright 2006-2018

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk